Aktiviteter i kirken
Babysalmesang

Babysalmesang i København

Babyrytmik, babybongo, musikalsk legestue og babysalmesang. Mange af Københavns kirker tilbyder voksne og deres helt små børn at være sammen om musik og leg - gratis eller til en billig penge. Få overblikket her.

Mange af Københavns kirker tilbyder de mindste børn og deres forældre eller en anden voksen babysalmesang, der også går under navne som babyrytmik, babybongo eller musikalsk legestue.

Babysalmesang er et meget populært tilbud, der ikke kræver det store kendskab til folkekirken. Næsten en fjerdedel af en årgang går til babysalmesang, viser et forskningsprojekt fra Aarhus Universitet.

Find frem til et hold i nærheden af dig

Et babysalmesangshold mødes som regel en gang om ugen. Her synger de voksne salmer og leger sanglege med børnene. Det er oftest sognets kirke- og kulturmedarbejder, kirkens organist eller en musikpædagog, der leder holdet. I nogle kirker kan de, der har tid og lyst, blive og drikke en kop kaffe sammen bagefter. Nogle steder er det gratis at være med, mens det i andre kirker koster et mindre deltagergebyr at deltage.

Hvis du klikker dig videre i oversigten herunder, kan du finde frem til de kirker i dit område, som tilbyder babysalmesang. Her kan du læse mere om det praktiske som eksempelvis holdstart, maksimalt deltagerantal og betaling.

Vi opdaterer listen løbende, men opfordrer til, at du også besøger den enkelte kirkes hjemmeside, hvor du kan læse mere om eventuelle ændringer. Der er sat links ind til hver enkelt kirke.

God fornøjelse!