Ledige stillinger
Kontormedarbejder til Københavns Stift

Kontormedarbejder til Københavns Stift

Københavns stift søger en dygtig og alsidig kontormedarbejder snarest muligt, fordi én af vores skattede medarbejdere har valgt at gå på pension. Stillingen er på 37 timer om ugen og til besættelse pr. 1. november 2021.

Københavns Stift er en administrativ organisation i Folkekirken og beskæftiger 11 personer.  Vi løser en bred vifte af opgaver, og i denne stilling skal der blandt andet være fokus på HR-rådgivning i forhold til menighedsrådenes ansatte, samt bygge- og restaureringssager vedrørende kirker og kirkegårde.

Vi har et tæt samarbejde på flere områder med Helsingør Stift, blandt andet med Folkekirkens Selvforsikringsordning, som administreres af de to stifter tilsammen, som du også vil få kendskab til. For at understøtte vores arbejde bedst muligt, arbejder vi bl.a. i teams og sparrer på tværs af faggrupper i et uformelt miljø. Vores teams består af en blanding af jurister og kontormedarbejdere.

Læs mere om Københavns Stift og vores opgaver på www.kobenhavnsstift.dk

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du:

  • har uddannelse inden for offentlig administration, gerne inden for HR
  • har erfaring med fortolkning af overenskomster og herunder vil være en fordel, hvis du har erfaring med tjenestemandsansættelser
  • har erfaring med sagsbehandling
  • kan omsætte kompliceret stof til let forståelig vejledning af eksterne

Om dig

Vi forestiller os, at du som person:

  • er i stand til selv at tilrettelægge dit arbejde
  • er fleksibel, initiativrig og udadvendt
  • har gode samarbejdsevner og ikke mindst godt humør
  • har lyst til formidling og undervisning

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen er omfattet af fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer – Det statslige Område og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) i staten.

Lønindplacering efter kvalifikationer.  

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorfuldmægtig Anne Weichardt eller stiftsjurist Jeanette Bjørnlund Nielsen på tlf.: 33 47 65 00

Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventu­elle anbefalinger til: Københavns Stift, Nørregade 11, 1165 Køben­havn K, eller kmkbh@km.dk senest den 12. august 2021.

Det skal oplyses, at der kan blive indhentet referencer.

Vi ønsker, at du ansættes pr. 1. november 2021

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 34.