Nyheder
Nyheder

Ny digital kommunikations-konsulent i Københavns Stift

Louise Vallentin Mortensen er fra 1. august ny digital kommunikationskonsulent i Presse og Kommunikation, hvor hun skal være med til at være med til at styrke den digitale indsats i stiftet og sognene.

Louise Vallentin Mortensen er ansat som digital kommunikationskonsulent i Københavns Stift fra 1. august. Foto: Sille Arendt

- Folkekirken har meget at byde på og bliver brugt af københavnerne på mange forskellige måder. Derfor skal den også være til stede digitalt på den bedst mulige måde, så den fremstår relevant for alle, der søger information og inspiration online, siger Louise Vallentin Mortensen.

Siden 1. august har Louise været en del af Presse og Kommunikation i Københavns Stift, hvor hun er ansat som digital kommunikationskonsulent. Her er hendes primære opgave er at styrke den digitale indsats i stiftet og i sognene.

Louise kommer med en uddannelse i digitalt design og interaktive teknologier fra IT-Universitetet og konkret erfaring med webredaktionsarbejde. Hun har fokus på at forstå brugerne af de digitale medier, så det først og fremmest er deres behov, der bliver understøttet af den digitale kommunikation.

Det kræver en mangesidet tilgang til arbejdet, og Louise er allerede i gang med at gennemgå de eksisterende mediers tilgængelighed, søgemaskineoptimering og opbygning. 

Hun er også ved at sætte sig grundigt ind i Folkekirken som organisation, for der er mange nye begreber og strukturer at forstå, når man skal se på folkekirken indefra. Mest glæder hun sig til samarbejdet med alle dem, der sidder med de digitale opgaver i stiftet og sognene.

- Jeg vil meget gerne have en tæt kontakt til de kolleger, der arbejder med digitale opgaver i sognene. De har en masse viden, og vi kan få meget ud af at sparre med hinanden og bruge de netværk, der allerede eksisterer, til at udveksle viden og erfaringer.

Med i bagagen er også en bachelorgrad i teater- og performancestudier, så stiftets nye medarbejder har stor forståelse for, hvordan kulturinstitutioner fungerer.

Louise kommer desuden med en god indsigt i arbejdsmiljø fra sin seneste ansættelse i BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration, som hun kan bruge i Københavns Stift.