Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Husk: Besvar brugerundersøgelse om kommunikation

Er du formand for et menighedsråd, præst eller kommunikationsmedarbejder i Københavns Stift? Så kan du stadig nå at besvare undersøgesen og dermed få indflydelse på arbejdet i stiftets kommunikationsafdeling.

Det er håbet, at så mange som muligt blandt sognenes kommunikationsansvarlige, præster og menighedsråd vil besvare spørgeskemaet, der har fokus på, hvordan POK kan understøtte sognenes kommunikation.

Af Ulla Haahr

For tredje gang sender stiftets presse- og kommunikationsafdeling en brugerundersøgelse ud til kommunikationsmedarbejdere, menighedsråd og præster. Undersøgelsen skal bruges til at opdatere stiftets kommunikationsstrategi efter sommerferien.

Kommunikationsstrategien blev vedtaget i 2019 og gælder til og med 2021. Det nye kommunikationsudvalg, der blev konstitueret i begyndelsen af maj, har bedt POK om at gentage undersøgelsen, ligesom stiftsrådet også har haft lejlighed til at komme med input.

Spørgeskemaet er tiltænkt sognenes kommunikationsansvarlige, præster og menighedsråd.

Det er håbet, at så mange som muligt vil bidrage med besvarelse, der har fokus på, hvordan POK kan understøtte sognenes kommunikation.

Besvar undersøgelsen her