Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Husk at besvare undersøgelse

Får du de informationer, du har brug for, for at kunne varetage dit arbejde i Københavns Stift? Du kan stadig bidrage til undersøgelsen, som skal bruges til at styrke den interne kommunikation for ansatte og frivillige i Københavns Stift

En velfungerende intern kommunikation er afgørende, for at ansatte og frivillige kan varetage deres arbejde i Københavns Stift. 

Derfor er det vigtigt at bidrage til undersøgelsen, som skal pege på, hvordan stiftets kommunikationsafdeling kan styrke den interne kommunikation i stiftet.

116 har allerede svaret på undersøgelsen af den interne kommunikation i Københavns Stift og har dermed mulighed for at deltage i lodtrækningen om et gavekort på 300 kr.

Har du endnu ikke svaret, kan du gøre det her: https://forms.office.com/e/kvPrFEL4Yg

Hensigten med undersøgelsen er at få indsigt i, hvordan den interne kommunikation i folkekirken i Københavns Stift fungerer i dag. Resultaterne vil blive brugt til at pege på, hvordan stiftets kommunikationsafdeling kan være med til at styrke kommunikationen til ansatte og frivillige.

Alle, som er enten ansatte eller frivilligt engagerede i folkekirken i Københavns Stift, opfordres til at besvare undersøgelsen. Alle deltagere i spørgeskemaundersøgelsen er garanteret anonymitet.

Læs mere om undersøgelsen af den interne kommunikation her