Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Inspirationsevent om unge voksne og kirke

16. marts inviterer Københavns Stifts Ungeudvalg og Vesterbro Menighedsråd til inspirationsevent om unge voksne og kirke. Det foregår kl. 16.30-19 i uKirke, Dannebrogsgade 53 på Vesterbro.

På Ungedommens Folkemøde 2021 var Jim Lyngvilds interaktive kunstværk 'Pink Jesus' Foto omdrejningspunktet for folkekirkens stand. 
Foto: Sille Arendt / Københavns Stift

Menighedsrådet i Vesterbro Sogn har – med støtte fra Folkekirkens Udviklingsfond – gennemført en undersøgelse af unge voksnes tro og kultur. 

Resultaterne heraf er sammen med erfaringerne fra 10 års arbejde i uKirke beskrevet i bogen ”Hvorfor tror I jeg vil frelses?” af tidligere ungdomspræst Thomas Nedergaard og tidligere projektleder Malte Madsen.

Nu får alle mulighed for at høre om resultaterne fra undersøgelsen og uKirkes arbejde – og der lægges om til debat om, hvordan unge voksne og kirke kan tænkes. Efterfølgende er der reception med mulighed for mere uformelle snakke. Afslutningsvis fortælles om tankerne bag fremstillingen af Pink Jesus ifm. Ungdommens Folkemøde.    

Arrangementet retter sig mod alle, som arbejder med, hvordan vi skaber kirke for unge voksne og søger inspiration til det vigtige arbejde.

Program onsdag den 16. marts 2022

 

16.30: Ankomst og velkomst

17.00: Fremlæggelse af bogen ved Thomas Nedergaard og Malte Madsen

17.30: Præsentation af analysens hovedresultater ved Maj Baltzarsen, Analyse & Tal

18.00: Spørgsmål og debat

18.25: Pink reception  

18.45: Fortællingen om fremstillingen af Pink Jesus.

 

uKirke

Dannebrogsgade 53

1660 København V