Nyheder
Nyheder

Marketingkit om sorggrupper for børn og unge

Tårnby Kirke og Kastrup Kirke tilbyder sorggrupper til børn og unge i alderen 4-17 år. De kalder sorggrupperne ’Under Regnbuen’, og de er for alle, der har mistet en forælder, bedsteforælder, søskende eller en anden, som står dem nær.

Af Louise Vallentin Mortensen

Sorggrupper er efterspurgte i Danmark. Jyllands-Posten kunne i april berette, at der er over 500 sorggrupper på landsplan, og at folkekirken udbyder en meget stor del af dem. I ’Under Regnbuen’ håber man, at kendskabet til sorggrupperne for børn og unge bliver mere udbredt.

Tilbuddet om sorggrupper for børn og unge skal være et tilgængeligt og synligt tilbud, derfor har kirkerne også udarbejdet et marketingkit, bestående af portrætter og nogle flyers, der kan deles i de københavnske kirker – både digitalt og fysisk.

’Under Regnbuen’ har sorggrupper inddelt i tre aldersgrupper. De små børn på 4-5 år, børn på 6-9 år og unge på 10-17 år. Sorggrupperne skal give børnene et rum, hvor de kan få lov at udtrykke deres følelser og tanker med hinanden, både gennem samtaler og kreative udtryk. De børn og unge, der er i sorggrupperne, får et fællesskab, hvor de kan spejle deres sorg i hinanden, med vejledning fra blandt andet sorgvejledere og sognepræster fra Tårnby Kirke og Kastrup Kirke.

Gør tilbuddet om sorggrupper for børn og unge kendt

For at hjælpe med at gøre opmærksom på tilbuddet om sorggrupperne for børn og unge, har kirkerne lavet et marketingkit.

Marketingkittet består af portrætter af de præster og vejledere, der er en del af ’Under Regnbuen’, samt logo og følgebrev med tekst, der kan blive delt digitalt på kirkernes hjemmesider. Derudover er der også en printbar flyer, der kan deles ud i de enkelte kirker.

 

Materialer til digitalt brug: 

 

Materialer til print: